İçeriğe geç

Abonman Bir Sonraki Aya Devredilir Mi

Abonman diğer aya aktarılıyor mu?

Röportaj. Ekrem İmamoğlu, Abonman İstanbulkart kullanan vatandaşların kalan bakiyelerini bir sonraki aya devredebileceğini duyurdu.

Abonman aktarma olur mu?

8. Abonelik başvurusu için şartlar belirlenmiş olup kamuoyuna gerekli açıklama yapılmıştır. Bu nedenle abonelik başvurusundan yararlanan vatandaşlarımız başvuru şartlarını kabul etmiş sayılırlar. Abonelik şartları gereği ücret iadesi veya seyahatlerin bir sonraki aya devredilmesi mümkün değildir.

Abonman varken tekrar abonman yapılır mı?

Bir Abonman Kart, bir ay içinde en fazla bir kez yeniden doldurulabilir. Daha önce yeniden doldurulmuş yeni bir Istanbulkarts aboneliğini yeniden doldurmak için, aboneliğin son kullanma tarihinin 5 günden az ve 35 krediden az olması gerekir. Yeniden doldurma için her iki koşulun da karşılanması gerekir.

Abonman bitmeden abonman yapılır mı?

Abonman öğrenci kartı ile aynı araçta ve aynı istasyonda ilk ve ikinci yolculuk arasında 30 dakika süre tanınır. İkinci biniş 30 dakika içinde gerçekleşirse abonelik başvurusu kullanılamaz.

Abonman kaç TL 2024?

Öğrencilerin aylık abonelik bedeli 250 TL’den 282,5 TL’ye, Mavi Kart bedeli 1.389 TL’den 1.569 TL’ye, Öğrenci Kartı 250 TL’den 282,5 TL’ye, Sosyal Kart ise 864 TL’den 976 TL,3 TL’ye yükselecek.

Öğrenci abonmanın yaş sınırı var mı?

30 yaş üstü öğrenciler artık Öğrenci İstanbul Kartı’ndan yararlanamayacak. Bunun yerine, tam İstanbul kartında, tam aylık Mavi Kart’ta ve tam transfer ücretlerinde %10 indirimden yararlanabilecekler. Ayrıca, aylık abonelik ücretinde %82 indirim uygulanıyor.

Aktarma süresi ne kadar?

Kartlara doğrudan transfer ilk binişten 5 dakika sonra gerçekleşir. Daha sonra başlar ve her biniş arasında 5 dakikalık bir koruma süresi vardır. Sistem güvenliği nedeniyle her binişten sonra 5 dakikalık bir koruma süresi gözetilmelidir.

Kart kaybolunca abonman aktarılır mı?

Önceki kartınızda kalan bakiye veya abonelik, e-doldurma yoluyla yeni kartınıza aktarılacaktır. Önceki kart bakiyenizin belirlenmesi sonucunda sisteme kayıtlı telefonunuza SMS yoluyla aktarılacak tutar veya abonelik bildirilecektir.

Öğrenci kartı kara liste ne demek?

Bunlar, öğrencilerin ve öğretmenlerin aşağıda listelenen belgelerle Kart38 İşlem Merkezlerine başvurduklarında aldıkları kişiselleştirilmiş kartlardır. Bu kişisel kartların başkaları tarafından kullanılması yasaktır. Bu gibi durumlarda karta el konulur ve kara listeye alınır.

Mezunlar abonman yapabilir mi?

Lisansüstü Öğrenci: 21 yaşını doldurmamış, hazırlık sınıfı öğrencisi olduğunuzu kanıtlayan belge (üzerinde kurum adı ve eğitim süresine ilişkin bilgilerin yer aldığı), kimlik belgeniz ve güncel fotoğrafınızla Kart38 işlem merkezlerine başvuruda bulunabilirsiniz.

Kart38 abonman ne kadar?

Kart38 Bilet Satış ve Vize ÜcretleriKART TİPİKART FEEVISA FEEFULL KART55 TL-TAM ABONELİK KART (Aylık 150 biniş)55 TL710 TLTAM ABONELİK KART (Aylık 30 biniş)55 TL435 TLÖĞRENCİ KARTI40 TL30 TL9 Diğer hatlar

Ego abonman kaç TL?

Mevcut ekonomik koşulların yarattığı zorunluluk nedeniyle UKOME toplantısında alınan yeni karara göre; 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren tam bilet ücreti 21 TL, öğrenci bileti ücreti 10,50 TL, öğrenci aboneliği ücreti ise aylık sınırsız 300 TL olacak.

Abonman sonraki aya devrediyor mu?

Bu nedenle abonelik uygulamasından yararlanan vatandaşlarımız başvuru koşullarını kabul etmiş sayılır. Abonelik koşulları gereği ücret iadesi veya seyahatlerin bir sonraki aya aktarılması mümkün değildir.

Abonman öğrenci kaç TL?

Örneğin İstanbulkart 17.70 liradan 20 liraya, Mavi Kart 1389 liradan 1569 liraya çıkarıldı. Öğrenciler için aylık Akbil ücreti (abonelik) 250 liradan 282.5 liraya çıkarıldı.

Abonman süresi kaç gün?

Abonelik paketleri kaç gün geçerlidir? Yüklendiği tarihten itibaren 30 gün geçerlidir.

İstanbulkart para transferi nasıl yapılır?

İstanbulkartlar ile FAST ve diğer ödeme kuruluşları arasında para transferi hizmetini başlattı. Cep telefonu, e-posta, T.C. KOLAS (basit adres) ile IBAN paylaşmadan. Kimlik numarası gibi bilgiler kullanılarak para transferi tamamlanabiliyor.

Abonman her yerde geçerli mi?

Nerede Kullanabilirim? Abonelik kartına tanımlı 150 yolculuk için aylık abonelik başvurusu; Tren ve şehir içi ücretleri geçerli tüm güzergahlarda kullanılabilir.

Abonman sistemi nedir?

Abonelik kartları; Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üstü vatandaşlar tarafından kullanılabilir. Abonelik özelliği vardır ve mevcut indirim kartları gibi TL bakiye yükleme imkanı sağlar. Halk otobüsleri, özel halk otobüsleri, tramvaylar ve deniz ulaşım araçlarında geçerlidir.

Öğrenci aylık abonman nasıl yapılır?

Öğrenci abonelik başvurularında yeni dönem. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) öğrenci dostu uygulamalarından biri olan toplu taşıma araçlarına yönelik öğrenci abonelik işlemleri artık web sitesi ve EGO Cep’te uygulaması üzerinden online olarak yapılabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hipercasino